Hoi,

Wij zijn Arend en Dinanne en wij heten je van harte welkom in onze webshop Olijfolie & Honing. Graag vertellen wij je wat meer over het ontstaan van deze shop.

Op vakantie werden wij geraakt door de mooie producten uit Griekenland. Omdat wij zelf grote liefhebbers zijn van houtproducten, waren wij verrast door de kwaliteit van olijfbomenhout. En dan de olijfolies en honing... die zijn echt heerlijk. Hier werden wij zo enthousiast van, waardoor het idee ontstond om ook anderen te laten genieten van deze mooie artikelen.

We hebben een selectie gemaakt van heerlijke Olijfolie uit Griekenland. Naast de beste Griekse olijfolie kan je in Griekenland ook de meest smaakvolle rauwe honing krijgen. Op onze website Olijfolie & honing kan je de verschillende smaken die worden gemaakt door de Griekse bijen ontdekken. De honing van Olijfolie & honing komt van verschillende bergen in Griekenland. Hierbij geldt ook weer dat alleen het beste goed genoeg is. Het is niet voor niets dat meerdere producten die wij in onze webshop Olijfolie & honing verkopen een Taste Award hebben ontvangen. 

Het bijzondere aan het houtwerk dat je in onze webshop vindt, is dat deze met de hand worden gemaakt van olijfhout. Dat is niet het enige, er worden alleen olijfbomen gebruikt uit Kyklades die geen olijven meer geven. 

Op onze webshop kun je zelf bekijken wat je leuk vindt en bestellen. Originele cadeaus of voor thuis te gebruiken. Wij maken er een leuk pakket van en sturen dit naar je toe.

Veel plezier met het bekijken van onze shop en wij zien graag je bestelling tegemoet.