Hoi,

Mijn naam is Elisabeth en dit is mijn webshop Olijfolie & honing. Ik ben geboren in Griekenland en mis al vanaf dat ik in Nederland woon de unieke en overheerlijke smaken uit Griekenland. Gelukkig heb ik altijd kunnen rekenen op mijn ouders en vrienden om regelmatig Griekse olijfolie naar Nederland op te sturen. Tijdens etentjes met mijn vrienden wordt er altijd verbaasd gereageerd op de Griekse olijfolie die ik op tafel zet en gebruik in mijn Griekse gerechten.

Het idee van Olijfolie & honing is ontstaan na de geboorte van mijn kindje. Ik realiseerde mij al snel dat ik mijn zoontje op wilde laten groeien met de smaken uit Griekenland. Hoe kan dat beter dan wanneer ikzelf de Griekse olijfolie laat importeren, wetende waar ik de beste Griekse olijfolie kan krijgen.

Een goede vriend uit Kreta maakt speciaal voor mij de Premium Griekse olijfolie. Peloponessos Kalamata is een andere plek waar de Griekse olijfolie van Olijfolie & honing vandaan komt. Ik wil alleen maar de beste Griekse producten in mijn assortiment. 

Naast de beste Griekse olijfolie kan je in Griekenland ook de meest smaakvolle rauwe honing krijgen. Op mijn website Olijfolie & honing kan je de verschillende smaken die worden gemaakt door de Griekse bijen ontdekken. De honing van Olijfolie & honing komt van verschillende bergen in Griekenland. Hierbij geldt ook weer dat alleen het beste goed genoeg is. Het is niet voor niets dat meerdere producten die ik in mijn webshop Olijfolie & honing verkoop een Taste Award hebben ontvangen. 

Het bijzondere aan het houtwerk dat je op mijn webshop vindt, is dat deze met de hand worden gemaakt van olijfhout. Dat is niet het enige, er worden alleen olijfbomen gebruikt uit Kyklades die geen olijven meer geven. 

Ik heb de voorselectie gedaan van al deze Griekse geur- en smaaksensaties, nu kan jij ook in jouw keuken genieten van deze heerlijke Griekse producten.