• Besteld voor 14:00,morgen in huis.
  • Gratis verzending vanaf €60.-

 De olijven voor onze olijfolie 

 

De uitmuntende kwaliteit van de olijfolie die je bij Olijfolie & honing kan verkrijgen, is geproduceerd door kleine bedrijfjes in Griekenland

Wil je de beste olijven voor deze puur natuur plantaardige olie, dan is de periode van oogsten ongelofelijk belangrijk. Die bepaalt namelijk de kwaliteit van de extra vierge olijfolie. Tijdens de oogst worden de beste olijven geselecteerd, niet te rijp omdat de zuurtegraad in die olie dan iets verhoogd is, maar ook niet te onrijp omdat de olijven dan een bittere smaak aan de olijfolie geven. 

De tijd tussen de oogst en het malen van de olijven is van groot belang voor de kwaliteit en dus ook de smaak van deze plantaardige olie met gezonde vetten. Om het beste resultaat te krijgen mag hier niet langer dan 48 uur tussen zitten.

Gezonde vetten in onze extra vierge olijfolie


De beroemde Griekse dichter Homerus verwees naar olijfolie als vloeibaar goud.
Hippocrates, de vader van de geneeskunde, noemde olijfolie de grote genezer, vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Nog steeds zijn wij het daarmee eens, de plantaardige olie van Olijfolie & honing bezit gezonde vetten die goed zijn voor ons lichaam.

 

Met onze Griekse extra vierge olijfolie uit Kreta haal je de Griekse smaken in huis.

 

Is er toch nog iets wat je mist of graag in onze webshop anders ziet, laat ons weten

Wij staan altijd open voor suggesties!

Deel onze website:

Rauwe honing bij Olijfolie & honing


Het is ondertussen bewezen dat rauwe honing gezond is voor ons lichaam en onze geest. Doordat we steeds meer gewone suikers zijn gaan gebruiken zijn velen vergeten wat dit lekkere goedje voor onze gezondheid kan betekenen.

Gezondheid en rauwe honing


Een dun laagje op je droge huid en het helpt het herstellende vermogen. Heb je last van je keel, regelmatig een theelepeltje met
(tijm)honing, dat geeft directe verlichting. Als je dit neemt krijgt je ook gelijk een portie vitamines en mineralen binnen, aangezien die ruim aanwezig zijn. Wat je gezondheid natuurlijk erg kan waarderen.

Daarnaast kan rauwe (eiken)honing
 je darmen ondersteunen omdat het meerdere goede bacteriën bevat. Je kortetermijngeheugen verbeterd met één eetlepel per dag. Ben je een sporter, rauwe honing is voor jou een natuurlijke energiebron.

Overheerlijke rauwe honing

Naast dat het goed is voor je gezondheid moeten we vooral ook niet vergeten hoe ontzettend lekker het is op brood, in de thee en in verschillende maaltijden.

Wil jij ook genieten van de voordelen van rauwe honing? Er zit zeker een overheerlijke honing voor jou bij.

 

 

Wil je ook onze producten in jouw winkel verkopen?

Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Webwinkel Keurmerk